fredag den 11. maj 2018

Forbedringer af vores privatlivspolitik og vores indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Google
Updating Our Privacy Policy
Vi opdaterer i denne måned vores privatlivspolitik, så det bliver nemmere for dig at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvorfor vi gør det. Vi har også forbedret vores Privatlivstjek og andre af de værktøjer, vi tilbyder for at sikre dine data og beskytte dine personlige oplysninger.
Dine nuværende indstillinger ændres ikke, og vi ændrer heller ikke den måde, vi behandler dine oplysninger på. Vi har derimod beskrevet vores procedurer nærmere og gjort det endnu tydeligere for dig, hvordan du kan opdatere, administrere, eksportere og slette dine data.
Vi foretager disse opdateringer, fordi persondataforordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) træder i kraft i hele EU. GDPR er udarbejdet med henblik på at harmonisere lovgivningen vedrørende databeskyttelse og præciserer gennemsigtighedsreglerne for, hvordan virksomheder beskriver deres databehandling. Vi foretager nogle påkrævede opdateringer af vores privatlivspolitik og benytter samtidig muligheden for at indføre nogle forbedringer for Google-brugere over hele verden.
Nu bliver det nemmere at forstå vores privatlivspolitik
Simpler structure & clearer language
En enklere struktur og et mere forståeligt sprog
Vi har forbedret navigationen i og organiseringen af politikken, så du nemmere kan finde det, du leder efter. Vi har også forklaret vores procedurer nærmere og i et mere forståeligt sprog.
New descriptive videos & illustrations
Nye beskrivende videoer og illustrationer
Et billede siger ofte mere end tusind ord, så vi har tilføjet korte videoer og illustrationer på udvalgte steder i politikken.
Embedded privacy controls
Integrerede indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger
Vi har gjort det nemmere at gå direkte til vigtige indstillinger direkte fra politikken, så du nemmere kan træffe valg om beskyttelsen af dine personlige oplysninger.
Den opdaterede politik kan læses her, og den træder i kraft den 25. maj 2018.
Vi forbedrer dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger
Vi har inden for det sidste år opdateret Min aktivitet, så du nemmere kan administrere dataene på din Google-konto. Vi har også lanceret et nyt Betjeningspanel, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over de produkter, du bruger, og de personoplysninger, der er knyttet til dem.
Vi har i denne måned opdateret vores Privatlivstjek med nye illustrationer og eksempler, så du nemmere kan træffe velfunderede beslutninger om dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger. Vi ved, at dine præferencer kan ændres over tid, så det nye Privatlivstjek giver dig derfor mulighed for at få regelmæssige underretninger om, at du skal tjekke dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.
Du kan få flere oplysninger om disse og andre værktøjer, du kan bruge til at administrere dine personlige oplysninger, ved at logge ind på din Google-konto.

Faste læsere