lørdag den 22. februar 2020

Få flere oplysninger om vores opdaterede Servicevilkår

Google
Vi forbedrer vores servicevilkår, så de bliver nemmere at forstå. Ændringerne træder i kraft den 31. marts 2020, og de påvirker ikke din brug af Google-tjenester.
Du kan få flere oplysninger i vores oversigt over vigtige ændringer og ofte stillede spørgsmål. Næste gang du besøger Google, kan du gennemgå og acceptere de nye vilkår. Her er et hurtigt overblik over, hvad denne opdatering betyder for dig:
Forbedret læsevenlighed: Selvom vores vilkår er et juridisk dokument, har vi gjort vores bedste for at gøre dem nemmere at forstå, bl.a. ved at tilføje links til nyttige oplysninger og ved at angive definitioner.
Bedre kommunikation: Vi har gjort det tydeligt, hvornår vi foretager ændringer af vores tjenester (f.eks. tilføjer eller fjerner en funktion), og hvornår vi begrænser eller afbryder en brugers adgang. Vi vil også gøre mere for at give dig besked, når en ændring har negativ indflydelse på din oplevelse af vores tjenester. Vi har også beskrevet, hvordan vi besvarer anmodninger om videregivelse af data, f.eks. anmodninger fra statslige myndigheder.
Tilføjelse af Google Chrome, Google Chrome OS og Google Drev i vilkårene: Vores forbedrede vilkår omfatter nu Google Chrome, Google Chrome OS og Google Drev, som også har tjenestespecifikke vilkår og politikker, der giver dig indblik i, hvad der er unikt ved disse tjenester.
Ingen ændringer af vores privatlivspolitik: Vi foretager ikke nogen ændringer af Googles privatlivspolitik, og vi har ikke ændret den måde, vi behandler dine oplysninger på. Husk, at du altid kan gå til din Google-konto for at gennemgå dine privatlivsindstillinger og vælge, hvordan dine data skal bruges.
Hvis du er værge for et barn, som ikke er gammelt nok til at administrere sin egen Google-konto, og du bruger Family Link til at administrere barnets brug af Google-tjenester, skal du være opmærksom på, at når du accepterer vores nye vilkår, gør du det også på barnets vegne, og det kan være en god idé at diskutere disse ændringer med barnet.
Hvis du ikke accepterer vores nye vilkår, og hvad vi kan forvente af hinanden, når du bruger vores tjenester, kan du få flere oplysninger om dine muligheder under Ofte stillede spørgsmål.
Tak, fordi du bruger Googles tjenester.
Med venlig hilsen Google-teamet

Faste læsere