torsdag den 17. december 2020

Vælg, hvordan dine oplysninger bruges og deles for Gmail, Google Chat og Google Meet inden den 25. januar 2021

Nye Gmail-, Google Chat- og Google Meet-indstillinger, der giver dig mere kontrol over dine oplysninger

torsdag den 10. december 2020

Vigtige politikændringer af Google-kontolagerplads

                                                                                                                                                                                              
Nye politikker vedrørende inaktivitet og kvoter for lagerplads
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Kære Google-bruger
Vi skriver for at fortælle dig, at vi for nylig annoncerede nye lagerpolitikker for Google-konti, der bruger Gmail, Google Drive (herunder filer i Google Docs, Sheets, Slides, Tegninger, Analyse og Jamboard) og/eller Google Photos, hvilket får os på højde med brancheløsninger. Da du tidligere har brugt et eller flere af disse produkter på din Google-kontos lagerplads, vil vi fortælle dig om de nye politikker, inden de træder i kraft 1. juni 2021. Nedenfor finder du en oversigt over de nye politikker. Gå til denne artikel i Hjælp for at se en komplet liste over ændringerne.
Oversigt over de nye ændringer (træder i kraft 1. juni 2021):
Hvis du er inaktiv i 2 år (24 måneder) i Gmail, Drive eller Fotos, sletter vi muligvis indholdet i de produkter, hvor du er inaktiv. Google One-medlemmer, som overholder deres kvote for lagerplads og har et godt omdømme, påvirkes ikke af den nye politik vedrørende inaktivitet.
Hvis du overskrider din grænse for lagerplads i 2 år, sletter vi muligvis dit indhold i Gmail, Drive og Fotos.
Det betyder følgende for dig:
Du påvirkes ikke af disse ændringer, medmindre du har været inaktiv eller overskredet din grænse for lagerplads i 2 år. Da denne politik træder i kraft 1. juni 2021, håndhæves den tidligst 1. juni 2023.
Hvis du efter 1. juni 2021 enten er inaktiv eller overskrider din grænse for lagerplads, sender vi dig påmindelser via mail samt notifikationer forud og inden en eventuel sletning af dit indhold.
Selvom du er enten inaktiv eller overskrider din grænse for lagerplads i én eller flere af disse tjenester, og dit indhold slettes, så kan du stadig logge ind.
Bemærk! Politikkerne vedrørende inaktivitet og kvoter for lagerplads gælder kun for forbrugere af Google-tjenester. Politikkerne for Google Workspace, G Suite for Education og G Suite til nonprofitorganisationer ændres ikke i samme ombæring. Administratorer kan gå til Hjælp til Google Workspace-administrator for at se lagerpolitikker, der gælder for deres abonnementer.
Få flere oplysninger om, hvordan du holder din konto aktiv
Gå til denne side i Hjælp for at få flere oplysninger om, hvordan du forbliver aktiv i disse produkter.
Indstillingen Administration af inaktiv konto kan hjælpe dig med at administrere specifikt indhold og underrette en betroet kontakt, hvis du ikke bruger din Google-konto i en længere periode (3-18 måneder). Bemærk! Den nye politik om 2 års inaktivitet gælder uanset dine indstillinger for Administration af inaktiv konto. I Hjælp kan du få flere oplysninger om disse ændringer og om, hvordan du administrerer din egen eller et familiemedlems konto.
Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer din lagerplads
Få flere oplysninger om politikken for kvoteoverskridelse, og hvad der tæller med i din kvote for lagerplads.
Du kan bruge den gratis lageradministrator i Google One-appen og på nettet for at se, hvordan du bruger din Google-kontos lagerplads, og frigøre lagerplads i Gmail, Google Drive og Google Photos.
Google-teamet

Faste læsere