lørdag den 15. december 2018

Ændringer af vores servicevilkår og privatlivspolitik

kjhgfdlk hghjklæ
Vi opdaterer snart vores servicevilkår. Ændringerne kan påvirke de Google-tjenester, du bruger. Fra den 22. januar 2019 vil de tjenester, der er underlagt disse vilkår, blive udbudt af Google Ireland Limited i stedet for Google LLC. Vi foretager lignende ændringer af servicevilkårene for Drev, Play, YouTube og betalingsversionen af YouTube. Du kan se vores nye vilkår her.
Vi opdaterer samtidig Googles privatlivspolitik for at specificere, at Google Ireland Limited er dataansvarlig i forbindelse med dine oplysninger og for overholdelse af den gældende lovgivning for beskyttelse af personlige oplysninger. Denne opdatering træder i kraft, hvis du bor i et EU-land, Island, Liechtenstein, Norge eller Schweiz (medmindre andet er angivet i en tjenestespecifik erklæring om privatliv. Du kan se vores opdaterede politik her.
Denne ændring påvirker ikke din oplevelse i Googles tjenester. Ændringen får heller ingen indflydelse på dine privatlivsindstillinger, hvordan dine data behandles eller formålet med databehandlingen som beskrevet i Googles privatlivspolitik. Hvis du ikke vil acceptere disse ændringer af vores vilkår og privatlivspolitik, kan du vælge at stoppe med at bruge de relaterede tjenester.
Hvis du bruger Family Link til at administrere en Google-konto for brugere, der er under den fastsatte lavalder, bør du tage en snak med dem om disse ændringer.
Du kan se og administrere dine data i Google Betjeningspanel. Du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for privatliv og datahåndtering på din Google-konto.
Denne mail blev sendt til symiens@gmail.com for at give en opdatering om din Google-konto.
1544913794266000

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Faste læsere