onsdag den 24. november 2021

Få flere oplysninger om vores opdaterede servicevilkår

symiens@gmail.com

Den 5. januar 2022 foretager vi nogle ændringer af vores servicevilkår. Disse ændringer vil ikke påvirke, hvordan du bruger Google-tjenester, men de vil gøre det nemmere for dig at forstå, hvad du kan forvente af Google, når du bruger vores tjenester, og hvad vi forventer af dig.

Du kan gennemgå de nye vilkår her. Du kan også se en oversigt over de vigtigste ændringer. Her får du en oversigt over, hvad denne opdatering betyder for dig:

  • Mere klarhed omkring, hvad du kan forvente af Google, og hvad vi forventer af dig: Vi tilføjer flere eksempler, som beskriver den gensidige respektfulde adfærd, vi forventer af alle vores brugere. Vi gør det også mere gennemskueligt, hvordan vi udvikler, forbedrer og opdaterer vores digitale indhold, tjenester og varer – herunder flere oplysninger om årsagerne til ændringer og juridisk påkrævede opdateringer, den forhåndsunderretning, du modtager fra os, og din ret til at udøve din fortrydelsesret i forhold til din kontrakt med os.
  • Lovbestemt garanti: Vi opsummerer de lovbestemte garantier, som du får i henhold til forbrugerlovgivningen i EØS, når du bruger vores digitale indhold, tjenester og varer.
  • Fortrydelsesret: Vi tilføjer oplysninger om din juridiske ret til at trække din accept af disse vilkår tilbage, inden for 14 dage efter du har accepteret dem, hvis du er forbruger med fast bopæl i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Vi inkluderer også en kopi af EU-standardvejledningen til fortrydelsesret, hvis du vil udøve denne rettighed.
  • Yderligere definitioner: Vi tilføjer yderligere forklarende tekst for at hjælpe dig med at forstå visse juridiske begreber, som vi henviser til i vores vilkår, herunder "kommerciel garanti", "lovbestemt garanti" og "manglende overensstemmelse".
  • Forbedret læsevenlighed: Selvom vores vilkår er et juridisk dokument, har vi gjort vores bedste for at gøre det nemmere at forstå dem, bl.a. ved at flytte rundt på nogle emner, så de er nemmere at finde.

Hvis du bruger Family Link til at administrere en Google-konto for en anden person, bør du tale med vedkommende om disse ændringer.

Tak, fordi du bruger Google!

Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland

Vi har sendt dig denne mail for at orientere dig om vigtige ændringer af Googles servicevilkår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Faste læsere